1
  • -7,5%
  • 7,5%

Bol cântător pentru picioare - 10.000-11.000g 50-53cm

5.929,25 lei
6.410,00 lei
Cu TVA
Vă rugăm să rețineți: Toate bolurile noastre de cântat făcute manual sunt sortate după greutate. Diametrul menționat este o indicație aproximativă, astfel încât să aveți o idee generală despre lățimea bolului.

În interiorul bolului cantator- gravură frumoasă a picioarelor lui Buddha și a celor șapte simboluri chakra.
În exteriorul bolului cantator- simbolurile Floriir Vieții, cele opt simboluri budiste Auspiscious și mantra OM MANI PAD ME HUM.

Acest bol cantator poate fi folosit pentru sesiuni obișnuite sau pentru a face o baie de sunet stând în picioare în bol, sau în timp ce stați pe un scaun, cu picioarele în bol. Fiți atenți ca picioarele să nu atingă marginea bolului.

bolurile cântătoare sunt realizate printr-un proces complet de ciocănire manuală. Fiecare bol pentru cântat este bătut manual cu atenție, ceea ce necesită mai multe procese pentru a fi finisat și modelat într-un bol pentru cântat perfect ciocănit manual

În procesul de fabricare, mai întâi se topesc în cuptor diferitele compoziții de metale ca materii prime, în funcție de nevoile de fabricație, Metalul topit la cald este scos din cuptor și turnat pentru a pregăti o matriță metalică pentru diferitele dimensiuni și greutăți. Apoi, matrițele metalice rotunde sunt tăiate în discuri metalice rotunde de dimensiunea și grosimea necesare. După aceea, aceste discuri sunt bătute sau ciocănite manual, după o măsurare precisă și clasificate pentru greutate și mărimi de boluri.
În ceea ce privește procesul de ciocănire manuală a bolurilor cântătoare, 4 până la 5 discuri metalice sunt îngrămădite, unul peste altul, și apoi încălzite la roșu. Plăcile de metal la roșu sunt apoi ciocănite de un grup de artizani experți, atât timp cât căldura rămâne în metal, și apoi sunt din nou prelucrate la roșu pentru a fi încălzite, pentru un proces de bătaie continuă. Această încălzire și bătaie a discurilor metalice împachetate și stivuite continuă până când se formează forma și dimensiunea dorită (acesta este motivul pentru care bolurile cântătoare ciocănite sau bătute vor fi proporțional diferite ca mărime și diametru la fiecare bol cantator în parte). În timpul procesului de ciocănire a acestor boluri cântătoare, discul metalic poate fi ciocănit doar în timpul în care este fierbinte,pentru a ramane moale și flexibil. Când metalul se răcește, acesta își va pierde moliciunea și flexibilitatea, facandu-l fragil și, astfel, bolul ar putea fi distrus. Motivul care stă la baza acestui proces intensiv de prelucrare este faptul că metalul conținut (bronz sau amestec de șapte metale) este foarte sensibil la căldură și devine mai dur atunci când își pierde temperatura fierbinte și va avea fisuri și se va rupe.

bolul cantator este făcut manual din cupru, staniu și 8 metale nobile (Ag, Ni, Cd, Ru, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

29403

Fisa tehnica

Marime cm:

±50

Greutate grame:

10000-15000

Bol cântător pentru picioare - 10.000-11.000g 50-53cm

6.410,00 lei 5.929,25 lei