0
  • -10%
  • 10%

Tămâie naturală pe bază de plante, cu camfor -- 13 g 30 ml

40,50 lei
45,00 lei
Cu TVA
Tămâie naturală pură din plante pentru ardere într-un vas refractar cu cărbune sau pe un arzător cu sită specială. Poate fi folosită pentru diverse ritualuri de purificare.
Vândut la 5 bucăți, prețul menționat este pe bucată.

Vă rugăm să rețineți: Camforul are o structură cristalizată care are tendința de a se lipi. În funcție de factorii din jur, cum ar fi temperatura și umiditatea, acest produs poate fi mai mult sau mai puțin compact; acesta nu este un defect de calitate. Folosiți un instrument ascuțit, cum ar fi un cuțit, pentru a desprinde cantitatea de rășină de care aveți nevoie pe sesiune de ardere a tămâiei sesiune.

.

Camfor, natural (Cinnamomum camphora)
Doar când acest copac veșnic verde are cincizeci de ani, va începe să excrete aceste cristale strălucitoare de rășină. În Himalaya, ei îl numesc "medicament pentru oamenii sălbatici". Foarte potrivit pentru a aduce dinamică în structurile energetice blocate. Crește Prana și Chi. Ajută la relaxarea mușchilor, îmbunătățește o bună funcționare a inimii, circulația sângelui, precum și sistemul nervos vegetativ . (*) Oferă un parfum pătrunzător, proaspăt și clarificator.
Element: Foc
Efectul principal asupra: Corp>.

Atenție: Nu folosiți în apropierea copiilor.

Cum se utilizează
Potrivit pentru a arde pe un vas ignifugat cu cărbuni sau pe un arzător de tămâie cu sită specială. Procesul de ardere pe un arzător cu sită este mai lent decât pe cărbune. Puteți amesteca cu ușurință tămâia cu alte soiuri.
De asemenea, sunt disponibile clești asortați pentru a aprinde în siguranță cărbunele, clești pentru a manipula sita de tămâie, o perie de oțel pentru a curăța sita de tămâie și o pană de fazan pentru dispersarea mirosului. O sită lejeră de 125 mm se potrivește și pe un evaporator de ulei, dacă îndepărtați cupa.

* Aceste informații nu au fost dovedite științific, ele se bazează pe experiența utilizatorilor și a terapeuților. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

40,50 lei
36,00 lei
27,00 lei
22,50 lei
40,50 lei
Tămâie din plante de isop -- 30 ml
27,00 lei
27,00 lei
22,50 lei
22,50 lei
27,00 lei
63,00 lei
27,00 lei
Tămâie de trandafir -- 16 g 30 ml
63,00 lei
63,00 lei


340

Fisa tehnica

Ambalaj:

Tub de carton

Tara de Origine:

Germania

Greutate totala gr.:

18

Continut ml:

30

Tămâie naturală pe bază de plante, cu camfor -- 13 g 30 ml

45,00 lei 40,50 lei