0
  • -10%
  • 10%

Rășină de tămâie Amber -- 16 g 30 ml

40,50 lei
45,00 lei
Cu TVA
Tămâie din rășină naturală pură pentru ardere într-un vas refractar cu cărbuni sau pe un arzător special cu sită. Poate fi folosită pentru diverse ritualuri de purificare.
Ambalaj de 5 bucăți, prețul menționat este pe bucată.
Amber (Succinum)
Această rășină fosilă (cu o vechime de 20 - 200 de milioane de ani) provine din conifere, numită "aurul Nordului" în țările noastre. Provine din arbori precum cedrul, bradul, ienupărul, chiparosul, chiparosul etc. Sufiții o numesc "Tatăl parfumurilor", vechii greci și egipteni o numeau "piatra solară". Mirosul cald și greu de tămâie spune o poveste din vremuri demult apuse. Calmantă, ajută în cazul fricii și al lipsei de memorie, facilitează încrederea. Se combină bine cu Benzoin și Cedarwood.
Element: Foc
Efectul principal asupra: Minte

Cum se utilizează?
Potrivită pentru a fi arsă pe un vas ignifugat cu cărbuni sau pe un arzător de tămâie cu sită specială. Procesul de ardere pe un arzător cu sită este mai lent decât pe cărbune. Puteți amesteca cu ușurință tămâia cu alte soiuri.
De asemenea, sunt disponibili clești asortați pentru a aprinde în siguranță cărbunele, clești pentru a manipula sita de tămâie, o perie de oțel pentru a curăța sita de tămâie și o pană de fazan pentru dispersarea mirosului. O sită lejeră de 125 mm se potrivește și pe un evaporator de ulei, dacă îndepărtați cupa.

* Aceste informații nu au fost dovedite științific, ele se bazează pe experiența utilizatorilor și a terapeuților. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

103,50 lei
40,50 lei


400

Fisa tehnica

Ambalaj:

Tub de carton

Tara de Origine:

Germania

Greutate totala gr.:

18

Continut ml:

30

Rășină de tămâie Amber -- 16 g 30 ml

45,00 lei 40,50 lei