0
  • -7,5%
  • 7,5%

Bețișoare de tămâie Palo Santo Wanchako 7 ierburi cutie de 12 pachete -- 12x13 g

23,13 lei
25,00 lei
Cu TVA
Tămâia Wanchako este făcută din lemn 100% natural Palo Santo și 7 plante diferite: Rozmarin, Muña, Cimbru, Wiracoa, Wallpa Chaqui, Romerillo, Eucalipt. Poate fi ars în coajă, poate fi pulverizat și ars pe cărbune sau ars ca un băț de tămâie obișnuit cu un arzător de tămâie potrivit.

Ambalaj: Cutie de carton.
Fabricat în: Peru.
Informații in limbile engleză, olandeză, germană, italiană, franceză și spaniolă.

Specificațiile produsului:
Tămâie ecologică artizanală
Purificator de mediu 100% natural
Relaxant în mod natural, ameliorează stresul
Expulsează energiile negative
Pachet de 12 cutii, 4 bețișoare pe cutie. Prețul menționat este per cutie.
Lungimea bețișoarelor 5 cm
Presate natural, fără lipici sau aditivi
Timp de ardere / bat: ± 25-30 min.
Certificat SERFOR
Ambalaj fără plastic

Care sunt calitățile lui Palo Santo?
Palo Santo este cunoscut și sub numele de lemn sfânt sau lemn sacru. Conform tradiției, în antichitate, șamanii și vindecătorii cunoșteau deja beneficiile medicinale ale Palo Santo și îl foloseau cu înțelepciune pentru a ameliora boli precum gripa, alergiile, durerile de cap și problemele osoase. Culturile indigene foloseau lemnul într-un mod rustic. Astăzi, se fabrică mult mai estetic tămâie Palo Santo, care odată arsă produce un fum care curăță și purifică mediul înconjurător de germeni, bacterii, spirite rele, vibrații rele și alte forțe negative.
Palo Santo este apreciat pe scară largă pentru proprietățile sale de curățare energetică și de vindecare. Este un remediu puternic care a fost popularizat pentru prezența sa cerească în menținerea energiilor la pământ și clare. Creează o fumusețe plăcută și răcoritoare și oferă un parfum înălțător pentru a vă ridica vibrația în pregătirea pentru meditație, permițând o conexiune mai profundă cu sursa întregii creații.
În esența de Palo Santo se găsește acidul guayaheretico, responsabil pentru ameliorarea durerii. Acesta acționează, de asemenea, asupra sistemului endocrin uman, promovând secreția anumitor hormoni, cum ar fi dopamina și endorfinele, permițând problemelor de tratare a depresiei, a sentimentelor de abandon, a stresului și altele. Cu toate cele menționate mai sus, ar trebui să dăm o șansă lui Palo Santo, nu pierdem nimic încercând acest remediu natural.

Wachanko – produse Palo Santo certificate SERFOR
Produsele Wachanko provin dintr-o pădure gestionată, autorizată și certificată de Ministerul Agriculturii și Irigațiilor (SERFOR) din Peru. Se folosesc numai copaci și ramuri de Palo Santo care au căzut în mod natural și care au rămas în pământ timp de minimum 3-4 ani. În timpul acestui mod de recoltare, nu se face niciun rău naturii.
În octombrie 2018, devenind conștienți de responsabilitatea pe care o au în utilizarea lemnului de Palo Santo, Wachanko a început prima pepinieră de Palo Santo. Au plantat 1000 de puieți de Palo Santo, pentru a reda naturii ceea ce este folosit.

Ingrediente
Bursera graveolens (Palo Santo), Salvia Rosmarinus (Rozmarin), Minthostachys Mollis (Muna), Piyacuya (Piyacuya), Diplostephium Cinereum (Wiracoa), Loricaria Ferruginea (Wallpa Chaqui), Salvia Officinalis (Romerillo), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus).

Atenție: Nu lăsați tămâia aprinsă nesupravegheată si nu o amplasati la îndemâna copiilor.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

23,12 lei
23,12 lei


19918

Fisa tehnica

Marime cm:

5

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Peru

Greutate totala gr.:

215

Greutate grame:

12x13

Pret per:

1 pachet

Orele de ardere:

±25-30 min

Bețișoare de tămâie Palo Santo Wanchako 7 ierburi cutie de 12 pachete -- 12x13 g

25,00 lei 23,13 lei