0
  • -10,00 lei
  • - 10,00 lei

Tara albă transparentă -- 13 cm

410,00 lei
420,00 lei
Cu TVA
Statuie transparentă a lui Tara Albă, realizată din sticlă smălțuită. Combină cu o bază cu LED pentru o statuie frumos iluminată.


Informatii produs :
Liuli sau sticlă smălțuită a fost termenul folosit pentru a descrie sticla în timpul dinastiei chineze Tang. Opera de artă este realizată dintr-o combinație de sticlă și dioxid de plumb. Deși proporția pentru amestecul de sticlă și dioxid de plumb diferă de la o țară la alta, în general, atunci când procentul de dioxid de plumb ajunge la 24% și peste, transluciditatea și calitatea refractivă a sticlei atinge un nivel excelent. În același timp, sticla de cristal este mai grea, mai moale și în condiții optime pentru a fi prelucrată artizanal în opere de artă fine. Liuli este renumit pentru calitatea sa înaltă comparabilă cu produsele din sticlă de cristal europene și americane, fiind astfel superior în ceea ce privește prețul și calitatea față de produsele din sticlă obișnuite.

Descriere generală:Tara Alba este o manifestare feminină a energiei iluminate și este foarte populară în budismul tibetan. Caracteristic pentru înfățișarea ei sunt cei șapte ochi din cap si poziția de lotus complet. În mâna stângă ea ține tulpina unui lotus alb. Recitarea mantrei Tarei Albe are un efect de refacere a corpului și a minții - Om Tare Tuttare Ture Mama Ayur Punye Gyana Pushtim Kuruye Soha.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

Verde Tara transparentă -- 12 cm
410,00 lei
410,00 lei


16616

Fisa tehnica

Marime cm:

13

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

China

Greutate totala gr.:

654

Greutate grame:

342

Material:

Sticlă

Tara albă transparentă -- 13 cm

420,00 lei 410,00 lei