0
  • -10,00 lei
  • - 10,00 lei

Statueta Shiva Nataraja alamă ( bicoloră ) -- 2340 g 27 cm

645,00 lei
655,00 lei
Cu TVA
Culoarea acestei statuete este creată prin aplicarea unui strat de lac în două tonuri. Un strat de culoare cupru este aplicat pe statuie, iar după aceea un strat de culoare aurie.

Shiva este o personalitate divină hindusă. Este distrugătorul tuturor relelor și este adesea reprezentat cu un trident. Shiva este soțul lui Parvati, iar fiul lor este Ganesh.
Dansul cosmic al lui Shiva Nataraj este considerat un simbol al universului în continuă mișcare. Shiva Nataraj este de cele mai multe ori înconjurat de o aură de flăcări care oferă protecție împotriva oricăror influențe exterioare deranjante, dar înseamnă și focul distrugerii celor vechi, făcând loc celor noi, simbolizând ciclul etern al existenței. În mâna dreaptă ține o mică tobă, imagine a ritmului creației. Mantra sa este OM, sunetul primordial din care a luat naștere întreaga creație. Cu a doua mână dreaptă, Shiva ține o torță sau o flacără, ca simbol al distrugerii și reînnoirii. Brațul stâng în jos simbolizează umilința convingătoare.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



W9059

Fisa tehnica

Marime cm:

27

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

2640

Greutate grame:

2240

Material:

Alamă

Statueta Shiva Nataraja alamă ( bicoloră ) -- 2340 g 27 cm

655,00 lei 645,00 lei