1
  • -7,5%
  • 7,5%

Set de masaj ayurvedic Kansa Wands -- 822g

934,25 lei
1.010,00 lei
Cu TVA
Acest set conține cele 4 instrumente originale Ayurvedic Kansa: pentru masaj la picioare, masaj corporal, masaj facial și masaj meridian.

Uneltele Kansa sunt fabricate dintr-un amestec de metale, în principal cupru și staniu. Mânerele sunt realizate din lemn durabil, de calitate pentru o atingere mai blândă, ceea ce vă permite să fiți mai precis și mai eficient.

- Instrument de masaj pentru picioare Kansa (± 13,5 x 6,5 cm), pentru a relaxa picioarele sau ca instrument pentru reflexologia picioarelor.
- Instrument de masaj facial Kansa (± 12 x 4,5 cm), pentru înfrumusețarea și întinerirea instantanee a feței.
- Instrument de masaj corporal Kansa (± 18 x 9 cm), pentru a elibera stresul în zonele musculare mai mari ale corpului.
- Unealta Marma (± 10 x 8 x 3 cm), pentru stimularea meridianelor, reflexologie și puncte de declanșare.

Masajul Kansa
Masajul Kansa ajută la refacerea tenului, ameliorează tensiunea și durerile corporale; reduce congestia și inflamația. Aceste baghete ayurvedice Kansa sunt modelate în conformitate cu modele străvechi, combinând cea mai bună măiestrie cu cele mai pure materiale, rezultând instrumente de masaj de o calitate de neegalat, care alunecă lin de-a lungul conturului picioarelor și al corpului, expulzând ușor căldura și toxinele, ajutând la echilibrarea fluxului de Prana (energia vitală) în tot corpul.

Cum se utilizează ?
Aplicați puțin ulei de masaj pe zona desemnată și frecați ușor. Atunci când se utilizează Kansa, unele persoane se confruntă cu o grișare a uleiului și a pielii. Cenușiul este un indiciu al acidității pielii. Schimbarea culorii înseamnă că aciditatea este scoasă din piele și este o detoxifiere foarte blândă.

Curățarea si ingrijirea baghetelor dumneavoastră Kansa
Pentru uz personal
Curățați partea de bronz a Instrumentelor de masaj Kansa cu o cârpă umedă rece și o picătură de ulei esențial de rozmarin sau de arbore de ceai. Curățați partea de bronz a baghetelor Kansa cu o cârpă umedă rece și o picătură de ulei esențial de rozmarin sau de arbore de ceai.

Pentru uz profesional
Respectați reglementările obișnuite privind sănătatea și siguranța. Curățați întotdeauna după fiecare utilizare, așa cum s-a menționat mai sus și după fiecare client. Asigurați-vă că nu a rămas nicio urmă de ulei esențial pe partea de bronz a instrumentelor Kansa, pentru a evita iritarea pielii.

Energizați-vă
Pentru a curăța și reîncărca energetic uneltele Kansa, țineți din când în când suprafața metalică sub jet de apă rece, sau puneți partea de bronz a baghetelor Kansa în sare de Himalaya timp de 15 minute, sau frecați-le pe iarbă proaspătă și curată, deoarece ‘murdăria’ este dusă înapoi în pământ.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

425,50 lei


2603

Fisa tehnica

Marime cm:

30-50

Marime cm:

30x23.3x10

Greutate totala gr.:

822

Material:

Bronz

Set de masaj ayurvedic Kansa Wands -- 822g

1.010,00 lei 934,25 lei