0
  • -7,5%
  • 7,5%

Baghetă Kansa ayurvedică pentru masaj facial -- ±13x4 cm

425,50 lei
460,00 lei
Cu TVA
Instrument ayurvedic kansa pentru masajul feței, pentru a ajuta la reducerea cearcănelor, conferă feței un aspect ridicat și, prin aducerea de oxigen la nivelul pielii, ajută la creșterea strălucirii acesteia. Simpla acțiune fizică a masajului facial ajută la reducerea tensiunii faciale și este o experiență foarte relaxantă.
Pentru că aparatul de masaj kansa de bronz este alcalin, atunci când folosiți pentru masajul facial poate ajuta la echilibrarea pH-ului pielii. Un pH ideal al pielii contribuie la o hidratare optimă, la o inflamație minimă și, bineînțeles, la prevenirea îmbătrânirii
Uneltele Kansa sunt fabricate dintr-un amestec de metale, în principal cupru și staniu.
Mânerele sunt realizate din lemn de tec durabil pentru o atingere mai blândă, permițându-vă să fiți mai precis și mai eficient.


Folosiți bagheta kansa cu un ulei de masaj sau serum. Masați în jurul ochilor, pe frunte și în zona maxilarului. Prin utilizarea uneltei kansa pentru a drena ganglionii limfatici, stimulați propriile capacități naturale de vindecare a pielii'i, ceea ce înseamnă o piele mai voluminoasă, mai fermă, mai luminoasă și mai ridicată.
Când folosiți Kansa, unele persoane se confruntă cu o grișare a uleiului și a pielii. Cenușiul este un indiciu al acidității pielii. Schimbarea culorii înseamnă că aciditatea este scoasă din piele și este o detoxifiere foarte delicată.

Curățare si ingrijire pentru uz personal
Curățați partea de bronz a uneltei de masaj Kansa wand cu o cârpă umedă rece și o picătură de ulei esențial de rozmarin sau de arbore de ceai. Curățați partea de bronz a masajului Kansa wand cu o cârpă umedă rece și o picătură de ulei esențial de rozmarin sau de arbore de ceai.

Pentru uz profesional
Respectați reglementările obișnuite privind sănătatea și siguranța. Curățați întotdeauna după fiecare utilizare, așa cum s-a menționat mai sus și după fiecare client. Asigurați-vă că nu a rămas nicio urmă de ulei esențial pe partea de bronz a instrumentelor Kansa, pentru a evita orice iritație a pielii.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

934,25 lei


2604

Fisa tehnica

Marime cm:

±13x4

Greutate totala gr.:

165

Greutate grame:

±85

Material:

Bronz

Baghetă Kansa ayurvedică pentru masaj facial -- ±13x4 cm

460,00 lei 425,50 lei