0
  • -5%
  • 5%

VitaJuwel Wellness -- 33 cm

399,00 lei
420,00 lei
Cu TVA
Cuarț de trandafir - ametist - cristal de stâncă


Acest flacon VitaJuwel vă oferă posibilitatea de a vă bucura de apa cu pietre prețioase oriunde și oricând doriți. Fiolele cu pietre prețioase VitaJuwel sporesc vitalitatea apei potabile într-un mod natural până la nivelul apei pure de izvor. Fiecare piatră prețioasă este lucrată manual în mod tradițional de către maeștrii sticlari printr-o metodă artizanală, brevetată. Se folosesc numai pietre prețioase exclusiv din comerț echitabil și sticlă de Boemia fără plumb. .


Avantaje
Pietrele prețioase nu trebuie să fie puse direct în apă. Flaconul păstrează apa la adăpost de posibilele impurități ale pietrelor prețioase contaminate și de așchii. Nu mai este necesară curățarea pietrelor prețioase, care necesită mult timp. Flaconul de sticlă le păstrează luminoase și strălucitoare. VitaJuwel este igienic, convenabil și perfect conceput.

Cuarț de trandafir - ametist - cristal de stâncă.

Această compoziție de bază, bine echilibrată, a fost folosită pentru a vitaliza apa de sute de ani. Experții în cristale susțin că ametistul întărește conștiința, iar cuarțul roz favorizează liniștea. Oricum ar fi, având această fiolă originală și un decantor VitaJuwel pe masa de sufragerie sau pe biroul de la birou vă va reaminti să beți mai multă apă. Majoritatea clienților consideră că gustul apei cu pietre prețioase făcute cu acest amestec este fin și blând. Dacă nu sunteți sigur cu ce amestec să vă începeți colecția VitaJuwel, alegeți-l pe acesta!

Mod de utiliazare:
Umpleți decantorul VitaJuwel cu apă potabilă obișnuită. Așezați o fiolă cu pietre prețioase VitaJuwel în decantorul umplut cu apă și așteptați 7-10 minute. Apa își recapătă întreaga energie și vitalitate. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase. Vă recomandăm să curățați carafa cu apă călduță și esență de oțet.

Pahare recomandate pentru asortare:
Nr.art.: 76210 Mythos flower of life gold.
Nr.art.: 76216 Mythos flower of life platinum.
Nr.art.: 76110 Jasmin floare a vieții gold
Nr.art.: 76120 Jasmin floare a vieții multicoloră
Nr.art.: 76130 Jasmin floare a vieții alb
Nr.art.: 76290 Set pahare de băut Chakra.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

456,00 lei
Flacon VitaJuwel Fitness -- 33 cm
456,00 lei
456,00 lei
Flacon VitaJuwel Diamonds -- 33 cm
1.529,50 lei
1.529,50 lei


17700

Fisa tehnica

Marime cm:

33

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Cehia

Greutate totala gr.:

697

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

VitaJuwel Wellness -- 33 cm

420,00 lei 399,00 lei