0
  • -5%
  • 5%

Flacon VitaJuwel ViA Love -- 500 ml

427,50 lei
450,00 lei
Cu TVA
Cuarț roz - Granat - Cuarț transparent
Armonie - Compasiune - Afecțiune

Descoperiți următorul pas în evoluția accesoriilor VitaJuwel - apă cu pietre prețioase. Pregătește-te pentru o înghițitură de apă proaspătă și vitală oriunde te-ai afla cu VitaJuwel ViA. VitaJuwel ViA este o sticlă de sticlă cu două deschideri. Este fabricată din sticlă de înaltă calitate, premium ,și este prevăzută cu o piesă de fund interschimbabilă ('gempod'), umplută cu o selecție de pietre prețioase culese manual. Produsul patentat 'gempod' este fabricat manual în Alpii austrieci.
23,5 miliarde de galoane de apă sunt umplute anual în sticle de plastic. În Statele Unite se folosesc 1.500 de sticle de plastic pe secundă (!). 80 % din aceste sticle nu sunt reciclate. Aceste sticle de plastic sunt fabricate din petrol. Din ce în ce mai multe peisaje din lume sunt sfâșiate iiate, devastate și poluate de foraje și fracturi. Transportul apei îmbuteliate peste oceane și continente cu avioane, nave, trenuri și camioane consumă cantități uriașe de energie și împovărează mediul înconjurător. Începeți să gândiți ecologic de acum și folosiți sticle de sticlă reîncărcabile.


Avantaje
Pietrele prețioase nu trebuie să fie puse direct în apă. "Gempod-ul" păstrează apa în siguranță față de eventualele impurități ale pietrelor prețioase contaminate și față de eventualele așchii. Nu mai este nevoie de curățarea pietrelor prețioase care necesită mult timp. "Gempod-ul"le păstrează luminoase și strălucitoare. VitaJuwel este igienic, convenabil și perfect conceput.

Material si îngrijire
Compus dintr-un cilindru de sticlă, capac (exterior din oțel inoxidabil, polipropilenă fără bpa, șaibă din silicon de calitate alimentară), gempod.
Cilindrul de sticlă este rezistent la mașina de spălat vase, spălați manual capacul și gempod-ul, dezasamblați gempod-ul înainte de curățare.

Cuarț de trandafir - granat - cuarț clar (cristal de stâncă)
Tot ce aveți nevoie este .... apă. Iar când adăugați cuarț roz, piatra iubirii prin excelență, a tandreții și a senzualității, orice este posibil. Frumosul și încântătorul cuarț roz este un talisman pentru relații și este folosit în vindecarea cu cristale pentru a elibera rănile și traumele emoționale și pentru a aduce pace și calm.* Granatul înflăcărat adaugă o minunată componentă de senzualitate și pasiune acestui amestec. Combinate, ele creează o dinamică emoțională unică - IUBIREA. Pentru cei care iubesc apa, acesta este cadoul perfect. Pentru ca inima să bată, ea are nevoie de apă.

* Aceste informații nu au fost dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților. Orice proprietăți curative prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

Flacon ViA Five Elements - 500 ml
427,50 lei
427,50 lei
513,00 lei


17719

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Austria

Greutate totala gr.:

835

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

Continut ml:

500

Flacon VitaJuwel ViA Love -- 500 ml

450,00 lei 427,50 lei