1
  • -5%
  • 5%

Set de pahare de băut Chakra Nature Design -- 7x250 ml

422,75 lei
445,00 lei
Cu TVA
Paharele Nature Design sunt proiectate folosind aceleași principii ca toate articolele din sticla Nature Design ;platina este arsă în sticlă la 600 C.
Fără plumb.Potrivit până la 70°C.
Nu se poate spăla în mașina de spălat vase.
300 ml.

Apa ajunge la dumneavoastră printr-un proces complicat, cum ar fi presurizarea, filtrarea, depozitarea sedentară etc., un proces care are efect asupra calității apei care iese de la robinet sau din sticlă. Călătoria apei prin conducte, filtre, rezervoare și alte procese pe care le folosim elimină, de asemenea, vitalitatea naturală a apei așa cum se găsește în natură.
Sticlăria Nature's Design reactivează apa procesată și o aduce «înapoi la viață», înapoi la forma energetică în care se află atunci când provine inițial din natură.
Cea mai bună apă pentru sănătatea umană este apa proaspătă de izvor.
Chiar și cea mai bună apă de izvor își pierde vitalitatea și energia atunci când este mutată prin conducte și alte forme de prelucrare a apei.
Designul sticlarilor Nature Design revitalizează apa slăbită, prelucrată din orice sursă. Alte lichide, cum ar fi sucurile și vinul, își îmbunătățesc, de asemenea, gustul și vitalitatea biologică atunci când sunt ținute în obiectele de sticla Nature Design. Apa normală de la robinet este slăbită de presiunea nefiresc de mare a țevilor și de debitul din conductele respective.3 minute într-un pahar de băut Nature design sunt suficiente pentru a îmbunătăți apa de la robinet . Rezultatele studiului provin de la laboratorul EF Brown, CH-3628 Uttigen, Elveția.

Toate culturile de pe Pământ au folosit simboluri. Pentru a înțelege eficiența simbolurilor, este necesar să înțelegem rezonanța sau vibrația inerentă pe care acestea o conțin. Uneori, aceasta este transmisă cu ajutorul cuvintelor (ca în «afirmație»), iar alteori cu ajutorul simbolurilor grafice, al matematicii sau al sunetelor. Se crede că simbolul Floarea Vieții conține toată geometria vieții așa cum o cunoaștem pe planeta Pământ. Este un simbol universal al energiei, al vieții și al conexiunii dintre toate lucrurile. Apa, ca mediu, pare a fi capabilă să recunoască și să rețină diferite tipuri de informații, vibrații, rezonanțe și să poarte cu ea acest "conținut«informațional".

Floarea vieții de pe baza sticlei (în exterior) este arsă la o temperatură de aproximativ 600 C și apoi acoperită cu un strat de protecție sigur pentru alimente. În principiu, paharele pot fi spălate în mașina de spălat vase. După 500 până la 1000 de spălări în mașină și în funcție de duritatea apei și a detergentului, simbolul se poate estompa.

Paharele spumoase și tulburi indică faptul că paharele sunt calcificate.
Principalele cauzeale calcifierii sunt:
- articole din lemn în același ciclu de spălare ca și paharele;
- apă dură;
- dozarea incorectă a agentului de clătire;

Calcarul acumulat se îndepărtează cel mai bine cu apă caldă și o lingură de acid citric sau oțet*. Umpleți paharul afectat cu un amestec de apă caldă și acid citric / oțet și lăsați-l să stea timp de 12 ore. Ulterior, uscați bine sticla și lustruiți-o. Repetați procesul după cum este necesar.
* Vă rugăm să folosiți detergenții cu acid citric și oțet numai în interior, deoarece acidul poate ataca simbolul de pe pahar *.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

76290

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Polonia

Greutate totala gr.:

1962

Material:

Sticlă

Culoare:

Multicolor

Continut ml:

7x250

Set de pahare de băut Chakra Nature Design -- 7x250 ml

445,00 lei 422,75 lei