1
  • -5%
  • 5%

Carafa Vital Water Alladin, cu folie platina-- 1300 ml

413,25 lei
435,00 lei
Cu TVA
Set format din o carafa de apă Vital Golden Alladin de 1,3 litri si 4 pahare Mythos cu Floarea Vietii din aur.

Această « Floare a Vieții » este unul dintre simbolurile cele mai puternice din natură, din geometria sfântă. Este o metaforă străveche pentru legătura dintre toate formele de viață din Univers. În multe culturi acest simbol a fost cunoscut ;este aplicat mai ales pentru vitalizarea și stabilizarea alimentelor și a fluidelor. Forma și puterile sale simbolice sunt transferate și vor rezona în fluide. Acest simbol este întotdeauna situat pe fundul tuturor paharelor și carafelor ALLADIN.

Apa pe care o beți și o folosiți ajunge la dumneavoastră printr-un proces complicat, cum ar fi presurizarea, filtrarea, depozitarea sedentară etc., un proces care are un efect asupra calității apei . Călătoria apei prin țevi, filtre, rezervoare și alte procese elimină, de asemenea, vitalitatea naturală a apei așa cum se găsește în natură.
Carafa Vital Water Carafe Basic Alladin, este concepută pentru a reactiva apa procesată și o aduce «înapoi la viață», înapoi la forma sa energetică originală din natură.

Odată ce apa este revitalizată în Nature design carafe de sticlă, stabilitatea acestei îmbunătățiri poate dura până la o săptămână fără alte influențe. Efectul sticlăriei Nature design glassware este asigurat atâta timp cât forma sa geometrică și simbolistica care o însoțește rămân intacte. Știința descrie efectul fizic pe care sticlăria Nature design îl are asupra vitalității biologice a apei și a altor lichide ca «coerență.» Este bine cunoscut din punct de vedere științific faptul că coerența între diferitele părți ale unui sistem sau între diferite informații generează armonie și o întărire a întregului sistem.
Atunci când se utilizează sticlăria Nature Design , nu sunt necesare alte intrări energetice (cum ar fi energia electrică, magnetică, mentală sau alte energii) pentru a obține efectul sticlăriei în sine.

Floarea vieții de la baza sticlei (exterior) este arsă la o temperatură de aproximativ 600°C și apoi acoperită cu un strat de protecție care nu prezintă riscuri alimentare. În principiu, paharele pot fi spălate în mașina de spălat vase. După 500 până la 1000 de spălări în mașină și în funcție de duritatea apei și a detergentului, simbolul se poate estompa.

Acumularea de calcar se îndepărtează cel mai bine cu apă caldă și o lingură de acid citric sau oțet*. Umpleți paharul afectat cu un amestec de apă caldă și acid citric / oțet și lăsați-l să stea timp de 12 ore. Ulterior, uscați bine sticla și lustruiți-o. Repetați procesul după cum este necesar.
* Vă rugăm să folosiți detergenți cu acid citric și oțet numai în interior, deoarece acidul poate ataca floarea vieții *.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

77116

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Polonia

Greutate totala gr.:

869

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

Continut ml:

1300

Carafa Vital Water Alladin, cu folie platina-- 1300 ml

435,00 lei 413,25 lei