0
  • -5%
  • 5%

Vital water Carafe Beauty Platinum -- 5000 ml

1.980,75 lei
2.085,00 lei
Cu TVA
Carafa cu simbol Floarea Vietii platina. Carafa 'Beauty' este ideală pentru a fi folosită la birou, în studioul de yoga sau acasă, pentru a turna întotdeauna un pahar de apă vie. Se livreaza cu un tub de sticlă care poate fi umplut cu pietre prețioase (pietrele prețioase nu sunt incluse).

Material: Sticlă borosilicată, potrivită până la 100°C / 212° F
Producție: manoperă tradițională
Floare de viață: Platină
Capacitate: 5 litri
Include: robinet din oțel inoxidabil, capac din sticlă, tub din sticlă pentru pietre prețioase (fără pietre prețioase).

În scoarța terestră există doar 0,005 ppm de platină. Un metal extrem de rar pe planeta noastră și, prin urmare, ceva de apreciat cu adevărat. O Floare a Vieții din platină are, prin urmare, calitatea specifică de a întări încrederea în sine și iubirea de sine. Simțiți-vă valoarea.

Apa pe care o beți și o folosiți ajunge la dumneavoastră printr-un proces complicat, cum ar fi presurizarea, filtrarea, depozitarea sedentară etc., un proces care are un efect asupra calității apei . Călătoria apei prin țevi, filtre, rezervoare și alte procese elimină, de asemenea, vitalitatea naturală a apei așa cum se găsește în natură.
Carafa Vital Water Alladin, este concepută pentru a reactiva apa procesată și o aduce «înapoi la viață», înapoi la forma sa energetică originală din natură.
Odată ce apa este revitalizată în Nature design carafe de sticlă, stabilitatea acestei îmbunătățiri poate dura până la o săptămână fără alte influențe. Efectul sticlăriei Nature design glassware este asigurat atâta timp cât forma sa geometrică și simbolistica care o însoțește rămân intacte. Știința descrie efectul fizic pe care sticlăria Nature design îl are asupra vitalității biologice a apei și a altor lichide ca «coerență.» Este bine cunoscut din punct de vedere științific faptul că coerența între diferitele părți ale unui sistem sau între diferite informații generează armonie și o întărire a întregului sistem.
Atunci când se utilizează sticlăria Nature Design , nu sunt necesare alte intrări energetice (cum ar fi energia electrică, magnetică, mentală sau alte energii) pentru a obține efectul sticlăriei în sine.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

77416

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Croatia

Greutate totala gr.:

3380

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

Continut ml:

5000

Vital water Carafe Beauty Platinum -- 5000 ml

2.085,00 lei 1.980,75 lei