0
  • -5%
  • 5%

Carafă Vital water Alladin cu pietre prețioase -- 1200 ml

413,25 lei
435,00 lei
Cu TVA
Carafa Aladdin cu pietre prețioase triunghiulare aurii :ametist, cristal de stâncă (cuarț clar) și cuarț roz. Împreună cu simbolul Florii Vieții, acestea asigură o vitalizare extra puternică a apei.

Carafă de 1,2 litri cu capac din sticlă
Sticlă fără plumb, potrivită până la 70°C
Include un amestec de pietre prețioase de ±50g (ametist, cristal de stâncă, cuarț de trandafir)

Floarea vieții de la baza sticlei (în exterior) este arsă la o temperatură de aproximativ 600°C și apoi acoperită cu un strat de protecție sigur pentru alimente. În principiu, paharele pot fi spălate în mașina de spălat vase. După 500 până la 1000 de spălări în mașina de spălat vase și, în funcție de duritatea apei și de detergent, simbolul poate începe să se estompeze.

Acumularea de calcar se îndepărtează cel mai bine cu apă caldă și o lingură de acid citric sau oțet*. Umpleți paharul afectat cu un amestec de apă caldă și acid citric / oțet și lăsați-l să stea timp de 12 ore. Ulterior, uscați bine sticla și lustruiți-o. Repetați procesul după cum este necesar.
* Vă rugăm să folosiți detergenți cu acid citric și oțet numai în interior, deoarece acidul poate ataca floarea vieții.*.

Floarea vieții este unul dintre cele mai puternice simboluri din natură, în geometria sfântă. Este o metaforă străveche pentru legătura dintre toate formele de viață din Univers. Acest simbol a fost cunoscut în multe culturi; este aplicat mai ales pentru a vitaliza și stabiliza alimentele și fluidele. Forma și puterile sale simbolice sunt transferate și vor rezona în fluide. Acest simbol este întotdeauna situat pe fundul tuturor paharelor și carafelor ALADDIN.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

78902

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Portugalia

Greutate totala gr.:

891

Material:

Sticlă

Culoare:

Transparent

Continut ml:

1200

Carafă Vital water Alladin cu pietre prețioase -- 1200 ml

435,00 lei 413,25 lei